Istoria clubului

by: andrey

0

Istoria clubului

by: andrey

0
Sezonul 2018-2019

După un parcurs dezastruos în Liga I, echipa a retrogradat în Liga a II-a.

placeholder
placeholder
Sezonul 2013-2014

La 6 iulie 2013, Comitetul Executiv al FRF a hotărât organizarea unui baraj de menținere în Liga I între Concordia Chiajna, echipă fără criteriu sportiv, și Rapid, echipă fără criteriu de licențiere. Acest baraj a avut loc pe 13 iulie, pe Stadionul Dinamo la ora 21.00. Pentru Concordia a marcat în minutul 32, Daniel Florea, care după ce a trecut de Voicu și Abrudan a marcat printr-un șut de la opt metri la colțul scurt sub transversală. Rapid a egalat prin Coman, care a marcat cu un șut din lateral dreapta de la 11 metri. Golul victoriei a fost marcat de Alexandru Ioniță printr-un șut de la 16 metri dintr-o pasă de la Emil Dică, iar barajul Rapid-Concordia Chiajna s-a terminat 2-1. Concordia nu s-a resemnat. Clubul ilfovean a depus plângere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane (TAS). La 2 august, TAS a hotărât ca Rapidul să fie exclus din Liga I, iar locul să-i fie luat de Concordia Chiajna. Chiar dacă Rapid a jucat primele două etape în primul eșalon, formația giuleșteană a retrogradat, iar locul i-a fost luat de Concordia Chiajna, care urmează să rejoace partidele disputate de Rapid cu FC Vaslui și Viitorul.

Sezonul 2012-2013

cea mai rușinoasă ediție a Concordiei Chiajna în Liga I. Ajuns pe banca tehnică a Stelei, Reghecampf este înlocuit de Ilie Stan ca antrenor al Concordiei. Totodată, clubul ilfovean este învins cu 6-0 de către Steaua, ajunsă campioana României la finalul sezonului. După performanțe slabe, ilfovenii s-au plasat pe locul 15, prima poziție retrogradabilă. Norocul a fost însă, de partea Chiajnei. După o prestație rușinoasă ca antrenor, Stan pleacă, iar pe banca tehnică a ilfovenilor este instalat Ionuț Chirilă.

placeholder
placeholder
Sezonul 2011-2012

este un început în forță al echipei din Chiajna în primul eșalon fotbalistic. Cu Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică, după o înfrângere de 0-1 cu Astra, ilfovenii reușesc să asigure o surpriză, câștigând partidele disputate cu FC Brașov, Ceahlăul și Pandurii. Concordia reușește să evite retrogradarea și obține anumite performanțe ce o clasează pe locul 9 în clasamentul final al sezonului.