Despre noi

by: andrey

0

Despre noi

by: andrey

0

Clubul Sportiv Concordia Chiajna a fost înființat în anul 1957, având la vremea respectivă o singură secție sportivă, fotbal, membrii fondatori fiind locuitori ai comunei Chiajna.

Denumirile purtate de-a lungul timpului au fost GAC Chiajna, AS Chiajna și ILF Militari.  S-a jucat fotbal sub nivelul primelor trei divizii, la nivel de amatori. Promovarea în Liga A III-a s-a realizat în 1992, atunci când Divizia A s-a numit pentru scurt timp Divizia Națională. Clubul a cunoscut o perioadă de înflorire odată cu promovarea în Liga II, în dauna echipei bucurestene Juventus, după numai un sezon petrecut în Liga a III-a. Sezonul 2010/2011 a adus și promovarea pe prima scenă fotbalistică a ţării.

CS Concordia Chiajna beneficiază de condiții excelente pentru pregătire și competiție puse la dispoziție de Consiliul Local și Primăria din Chiajna.

În Chiajna:

  • Stadion construit de Consiliul Local în perioada 2004-2007, cu o capacitate de 3500 de locuri acoperite, dotat cu suprafață sintetică și instalație de nocturnă;
  • Sală polivalentă (cu o capacitate de 800 locuri) în care pot fi practicate jocurile sportive (în principal, handbal, baschet, volei, tenis de masă și alte sporturi individuale);
  • Sediu administrativ cu o suprafață de peste 400 mp;

În satul Roșu:

  • Baza de pregătire de la Roșu dotată cu teren sintetic și instalație de nocturnă, sală de sport, spațiu de cazare (22 locuri) și sediu administrativ.

Primăria și Consiliul Local din Chiajna au acordat în ultimii ani o susținere constantă și semnificativă pentru promovarea sportului și a activităților fizice, cu precădere în rândul copiilor și tinerilor comunei Chiajna, prin finanțarea unor programe desfășurate în cadrul CS Concordia Chiajna în domeniul sportului pentru toți și a sportului de performanță.