Fotbal

“Vulturii” verzi țintesc din nou victoria în deplasare

by: mihaela

0

Concordia Chiajna este pregătită pentru un nou joc în campionat. Mâine, de la ora 11.00, în deplasare, în runda cu numărul 10 a Ligii a 2-a, “vulturii” verzi întâlnesc pe CSC 1599 Șelimbăr, o echipă extrem de incomodă.

Elevii lui Claudiu Niculescu țintesc un succes împotriva sibienilor pentru a continua seria victoriilor înregistrate pe teren străin în acest sezon. Până acum, în jocurile din deplasare, echipa noastră este singura din campionat care a ieșit de fiecare victorioasă, obținând maximum de puncte în partidele cu Politehnica Iași (1-0), FK Csikszereda (3-0), Dacia Unirea Brăila (2-0) și Ripensia Timișoara (1-0). Într-un clasament al jocurilor de pe teren străin, Concordia se află pe primul loc, cu maximum de puncte, 12.

În acest sezon, echipa noastră stă foarte bine și la capitolul defensiv. După nouă meciuri jucate în acest sezon, Concordia a primit doar două goluri, la fel ca și Petrolul Ploiești. Un alt aspect important este și faptul că echipa noastră este neînvinsă în această stagiune, la fel ca și FC Hermannstadt.

Înaintea jocului de mâine, Concordia se află pe locul 3 în clasament, cu 23 de puncte acumulate. De partea cealaltă, formația din Șelimbăr se află pe 12, cu 11 puncte strânse.