Fotbal

,,VULTURII VERZI” castiga la Ploiesti!

by: mihaela

0

Duminica 11 aprilie, elevii lui Claudiu Niculescu au castigat meciul disputat in deplasare cu Petrolul Ploiesti, pe stadionul Ilie Oana, cu scorul de 1-0, prin reusita lui Lucian Ion din minutul 31. In minutul 6, ploiestenii beneficiaza de un penalty, dar Vajushi bate slab si Thomas Chesneau respinge în lateral.

La finalul jocului cu Petrolul Ploiesti, tehnicianul Claudiu Niculescu s-a aratat foarte multumit de cele 3 puncte obtinute de echipa sa in jocul de la Ploiesti si este convins ca moralul foarte bun pe care il au jucatorii in acest moment, va face ca miercuri 14 aprilie in meciul cu Aerostar Bacau, echipa Concordia Chiajna sa-si mai treaca in cont inca o victorie in play-out-ul ligii a 2-a!
CONCORDIA: Chesneau – Borta, Marc (cpt.), L. Ion, Chereches – Biceanu, Piper (Ciucureanu 30′) – M. Dumitru (Cocos 87′), Diogo Rosado (Al. Lazar 34′), G. Deac (Llullaku 30′) – Hergheligiu.
In mandatul lui Claudiu Niculescu, echipa noastra nu a pierdut niciun joc, obtinand 3 victorii si 4 egaluri (0-0 in deplasare cu ACS FC Recea, 0-0 pe teren propriu cu Univ. Craiova 1948 SA si Petrolul Ploiesti, 1-0 in deplasare cu Aerostar Bacau, 2-0 pe teren propriu cu ASU Politehnica Timisoara, 1-1 pe teren propriu cu Unirea Slobozia si 1-0 in deplasare cu Petrolul Ploiesti)!!
Concordia Chiajna mai are de disputat 4 meciuri in play-out: cu Aerostar Bacau si Viitorul Pandurii Tg.Jiu pe teren propriu si cu CSM Resita si Gloria Buzau in deplasare.