Fotbal

“Vulturii” verzi au terminat nedecis duelul cu CSA Steaua București

by: mihaela

0

Concordia Chiajna a terminat la egalitate duelul cu CSA Steaua București, din deplasare, ce a contat pentru etapa a 12-a a campionatului. În disputa cu bucureștenii, „vulturii” verzi și-au dorit mult un succes cu bucureștenii, dar la final au plecat cu doar un punct în tolbă. Jucătorii noștri au fost lipsiți de inspirație în fața porții adverse în mai multe rânduri pe durata întâlnirii din “Ghencea”.

În debutul meciului, Llullaku a ratat deschiderea scorului, iar în minutul 25, Dușmanu a irosit și el o mare ocazie de gol pentru echipa noastră. În repriza a doua, pe final de joc Adi Voicu a trimis cu capul pe lângă, dintr-o poziție foarte bună.

În ultimele secvențe ale întâlnirii, echipa noastră a scăpat cu fața curată la șutul lui Chipirliu, care a lovit transversala porții apărate de Silveanu.

După remiza cu CSA, Concordia a ajuns la 27 de puncte în clasament, menținându-se, momentan, pe locul 3.

Runda viitoare, acasă, Concordia va evolua în compania Astrei Giurgiu.

CSA Steaua București – Concordia Chiajna 0-0

Steaua: Bălbărău – Oroian, Walace, Beța, R. Neacșu (46 A. Ilie) – Bărbulescu, Pacionel (72 Mihăescu) – A. Popa (85 Huiban), Băjenaru (46 Buhăescu), Zaharia ( 60 Răsdan) – Chipirliu. Antrenor: Daniel Oprița.

Concordia: Silveanu – Alexe, Palmeș, Marc, Cherecheș – Codrea, Biceanu (84 V. Lazăr) – Deac (61 N. Popescu), Dușmanu (81 Piper), Llullaku – A. Voicu (86 Balint). Antrenor: Claudiu Niculescu.