Fotbal

“Vulturii” verzi au revenit la antrenamente. Atacantul Nemanja Sokovic, prima achiziție a iernii

by: mihaela

0

Vacanța a luat sfârșit și pentru jucătorii Concordiei Chiajna! Luni după-amiază, la propria bază sportivă, jucătorii echipei noastre au reluat antrenamentele pentru a doua parte a sezonului. La primul antrenament, sub comanda tehnicianului Claudiu Niculescu, s-au prezentat 20 de jucători.

La capitolul noutăți s-a numărat atacantul Nemanja Sokovic (25 ani), achiziționat de la Ripensia Timișoara. Jucătorii care nu vor mai continua din această iarnă la Concordia sunt Vali Lazăr, Marian Anghelina și Florin Sandu.

Totodată, la primele ore ale dimineții, componenții echipei noastre s-au prezentat la Clinica Chiajna pentru a efectua vizita medicală. Începând de luni, 17 ianuarie, timp de opt zile, elevii lui Claudiu Niculescu vor efectua un cantonament centralizat la propria bază sportivă, după care, aceștia, cel mai probabil, vor pleca într-un stagiu de pregătire în Antalya. În schimb, dacă situația epidemiologică nu va permite acest lucru, jucătorii formației noastre vor efectua un stagiu de pregătire centralizată tot în țară.

Concordia Chiajna și-a propus ca în zilele următoare să mai realizeze trei-patru transferuri pentru întărirea lotului. Până la sfârșitul săptămânii se va finaliza și programul meciurilor amicale din această iarnă.

“Vulturii” verzi vor susține primul joc oficial în acest an, pe 26 februarie, în compania Universității Cluj.