Fotbal

Victorie și în penultimul amical!

by: mihaela

0

“Vulturii” verzi și-au arătat din nou superioritatea în meciurile amicale. Astăzi, în penultimul amical, susținut pe teren propriu, echipa noastră a depășit Progresul Spartac, cu scorul de 3-0, în urma reușitelor semnate de Hamza (10), Anghelina (67) și Puiu (75).

Concordia a început jocul cu Spartac în următoarea formulă: Aldescu – Borta, Palmes, Manole, Cherecheș – Codrea, Biceanu, N. Popescu, F. Sandu – Llullaku, Hamza. Pe parcursul jocului, antrenorul Claudiu Niculescu a mai apelat la serviciile lui Silveanu, Chesneau – Dușmanu, L. Ion, Anghelina, Mocanu, Pintilie, Piper, C. Alexe, Deac, Puiu, Voicu și V. Lazăr.

În schimb, jucătorii Marc, Balint, Mihalcea și M. Dumitru nu au evoluat din cauza accidentărilor.

Sâmbătă, 24 iulie, de la ora 20.00, în ultimul test de verificare, Concordia Chiajna va înfrunta Petrolul Ploiești, în deplasare, pe arena “Ilie Oană”.

Patru jucători convocați la naționala U19 a României

După amicalul cu Progresul Spartac, Alexandru Silveanu, Petruș Pintilie și Florentin Puiu s-au deplasat la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia la reunirea echipei naționale de fotbal a României U19. Totodată, acestora li s-a alăturat și Ionuț Voicu, component al echipei de juniori elită U19 a Concordiei.