Fotbal

Victorie la scor cu Kids Tâmpa Brașov, la încheierea cantonamentului centralizat

by: mihaela

0

“Vulturii” verzi au încheiat cantonamentul de pregătire centralizată pe care l-au efectuat la Săcele cu un meci amical disputat, astăzi, în compania echipei Kids Tâmpa Brașov, pe stadionul “ICIM”.

Echipa noastră a învins cu scorul de 7-0, la pauză scorul fiind 4-0 în favoarea elevilor lui Claudiu Niculescu. Pe durata stagiului de pregătire, băieții noștri au efectuat câte două antrenamente pe zi, iar disputa cu Kids Tâmpa a fost singura susținută în cantonamentul din zona Brașovului.

În meciul de azi, golurile Concordiei au fost marcate de A. Voicu, Manole, Anghelina, Dușmanu, Deac, N. Popescu și F. Sandu.

În disputa cu Kids Tâmpa, Claudiu Niculescu a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Silveanu – Borta, Palmes, Manole, Cherecheș – Codrea, Anghelina, Biceanu, Dușmanu – Llullaku, A. Voicu. În actul secund au mai intrat Aldescu – Piper, N. Popescu, Deac, Hamza, F. Sandu, Puiu și Mocanu.

Jucătorii Andrei Marc și Lucian Ion nu au evoluat din cauza accidentărilor, iar Vali Lăzăr, Cătălin Alexe și Valentin Balint s-au antrenat separat cu preparatorul fizic Lucian Turcu.

Până la debutul în noul campionat, Concordia va mai disputa două meciuri amicale, împotriva Progresului Spartac (21 iulie, la propria bază sportivă) și Petrolului Ploiești (24 iulie, în deplasare).

Claudiu Niculescu, antrenorul echipei noastre, a concluzionat următoarele după încheierea stagiului de pregătire centralizată a “vulturilor”: “A fost un cantonament reușit din toate punctele de vedere. Am beneficiat de cele mai bune condiții de pregătire la Săcele. Jucătorii au răspuns foarte bine la antrenamente, fapt care îmi dă speranțe în vederea îndeplinirii obiectivului propus.

Mai avem de disputat două amicale până la începerea campionatului, după care intrăm în linie dreaptă cu antrenamentele pentru debutul în noul campionat. Sper ca până la primul joc din campionat să nu mai avem jucători accidentați pentru a avea la dispoziție tot lotul valid”.