Fotbal

Victoria, cuvântul de ordine în disputa cu Unirea Dej

by: mihaela

0

Concordia Chiajna este gata pentru un nou meci în campionat. Joi, 30 septembrie, de la ora 17.00, pe teren propriu, echipa noastră va întâlni pe Unirea Dej într-un joc în care cuvântul de ordine va fi victoria.

„Vulturii” verzi și-au propus să evite orice pas eronat pe teren propriu, după ce ultimele două meciuri susținute acasă le-au terminat la egalitate. Cum se dorește din nou revenirea în fotoliul de lider, elevii lui Claudiu Niculescu țintesc de la bun început toată zestrea de puncte.

Moralul jucătorilor noștri este unul foarte bun înaintea jocului de mâine, după ce etapa trecută au obținut maximum de puncte pe terenul Ripensiei Timișoara. Cu 20 de puncte acumulate, Concordia ocupă locul 3 în clasament, cu unul mai puțin decât Petrolul Ploiești, liderul campionatului, dar la egalitate, cu ocupanta locului 2, AFC Hermannstadt.

De partea cealaltă, Unirea Dej se află pe locul 9, cu 11 puncte strânse. Runda precedentă, oaspeții noștri au fost învinși de Petrolul Ploiești (1-3), pe teren propriu.