Fotbal

Start în forță! Concordia Chiajna, victorie și prestație convingătoare cu Unirea Constanța

by: mihaela

0

Start în forță pentru Concordia Chiajna în noul sezon al Ligii a 2-a. La debutul în campionat, pe teren propriu și pe o căldură sufocantă, “vulturii” verzi au învins pe Unirea Constanța, cu scorul de 2-0.

După o prestație convingătoare, echipa noastră a deschis scorul prin Adrian Voicu, în prima repriză, iar în actul secund și-a mărit avantajul prin nou-intratul Gabriel Deac. În disputa cu Unirea, Concordia putea să obțină o victorie și mai concludentă, dar rând pe rând, Hamza, A. Voicu și Piper au irosit ocazii mari de gol. Ultimul jucător a trimis mingea chiar într-una dintre barele porții apărate de Grecu.

Pe final de joc, oaspeții au rămas cu un jucător mai puțin pe teren, după ce R. Căruță a văzut cartonașul roșu din partea arbitrului, după ce l-a faultat din postura de ultim apărător pe Deac.

În primul joc din acest sezon, Concordia a mizat pe numai puțin de opt jucători noi față de sezonul precedent, unde cu toții au arătat evoluții convingătoare. De asemenea, antrenorul Claudiu Niculescu s-a arătat și el inspirat trimițându-l pe teren pe Gabriel Deac. Într-o perioadă scurtă de timp, acesta a reușit un gol și a provocat eliminarea lui R. Căruță. Totodată, la debutul în tricoul Concordiei, Adrian Voicu a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor.

Etapa viitoare, în deplasare, Concordia Chiajna va întâlni pe Politehnica Iași, echipă ce sezonul precedent a evoluat în Liga 1.

 

Concordia Chiajna – Unirea Constanța   2-0 (1-0)

Marcatori: A. Voicu (36), Deac (85).

Concordia: Silveanu – Borța, Palmeș, Marc (cpt), Cherecheș – Codrea (83 Deac), Biceanu – N. Popescu, Dușmanu (83 Piper), A. Voicu (61 V. Lazăr)– Hamza (69 Balint). Antrenor: Claudiu Niculescu.

Unirea: Grecu – Nicola, Leca, Cioinac (46 Ursu), Carabela – D. Grigore (58 Mureșan), L. Mihai (62 Căruță) – Cărăuș, Damașcan, Chirițoiu (83 Jerdea) – Banyoi. Antrenor: Ianis Zicu.