Fotbal

Să începem cu dreptul barajul de promovare în Liga 1!

by: mihaela

0

Concordia Chiajna are șansa de a reveni pe prima scenă a fotbalului românesc, acolo unde a activat o perioadă bună de timp. „Vulturii” verzi sunt pregătiți la capacitate maximă pentru cele mai importante meciuri din acest sezon.

Sâmbătă, de la ora 15.30, pe teren propriu, Concordia înfruntă pe Chindia Târgoviște, în prima manșă la barajul de promovare în Liga 1. Băieții noștri sunt hotărâți să dea totul pe teren pentru a începe cu dreptul acest baraj extrem de important. Pentru acest joc, elevii lui Ianis Zicu s-au pregătit la capacitate maximă în ultimele zile. Un eventual succes obținut acasă cu târgovistenii ar împinge echipa noastră să se apropie și mai mult de promovarea în prima ligă.

Emoțiile sunt mari în vestiarul „vuturilor” verzi,  există dorința de promovare, iar conducerea clubului nostru este concentrată pentru a duce la final această misiune extrem de importantă. Meciul retur dintre cele două echipe va avea loc pe 29 mai.

Pe această cale transmitem tuturor suporterilor noștri si a iubitorilor de fotbal din Chiajna să fie alături de favoriți lor  în acest duel extrem de important, astfel încât la finalul „dublei” cu Chindia Târgoviște să ne bucurăm împreună de o revenire mult așteptată în Liga 1.

Accesul la stadion se va face pe baza unui bilet cu titlu gratuit ce poate fi ridicat în ziua meciului, sâmbătă, 21 mai, de la casele de bilete ale stadionului „Concordia”.

Totodată, în pauza meciului, Clubul Sportiv Concordia Chiajna va realiza o tombolă pentru fanii echipei noastre, unde se vor acorda materiale promoționale cu însemnele clubului nostru.