Fotbal

Remiză “albă” pentru Concordia Chiajna în disputa cu Poli Timișoara

by: mihaela

0

Concordia Chiajna a încheiat printr-o remiză “albă” meciul cu Politehnica Timișoara ce a contat pentru penultima etapă a sezonului regular al Ligii a 2-a. Pe teren propriu, elevii lui Ianis Zicu și-au dorit foarte mult un succes cu bănățenii, dar după ultimul fluier al arbitrului s-au mulțumit cu doar un punct.

Pe toată durata întâlnirii, “vulturii” verzi au fost lipsiți de inspirație în fața porții adverse, iar acest lucru s-a văzut din plin în ultimele 35 de minute ale meciului, când au beneficiat de un om în plus pe teren, după eliminarea lui Rogosic, pentru cumul de cartonașe galbene.

În disputa cu Poli, jucătorii noștri au irosit câteva ocazii bune de gol, dar , rând pe rând, Dușmanu, Llullaku și Neluț Roșu nu au găsit niciodată ținta căutată.

Cum nu a putut obține toate punctele cu Poli, Concordia este nevoită ca în ultima rundă a sezonului regular să învingă pe FC Buzău pentru a fi sigură de calificarea în play-off-ul Ligii a 2-a.

După 18 meciuri susținute în acest campionat, Concordia  ocupă locul 5, cu 33 de puncte acumulate.

Concordia Chiajna – Poli Timișoara  0-0

Concordia: Aldescu – Borța, Palmeș, B. Manole (4 A. Voicu – 77 Batin), Taub – Barbu, Codrea, Roșu – Dușmanu (77 Mirică), Sokovic (46 Plazonja), Llullaku (59 Pârvulescu). Antrenor: Ianis Zicu.

Poli: Păduraru – D. Radu, Bocșan, Scutaru, Pamfile (51 Vukoje) – Andrei (86 Sofran), R. Lazăr, Zaluschi (86 Iamandache), Oanea – Rogosic, Ursu (65 Sîntean). Antrenor: Nicu Croitoru.

 FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES