Fotbal

Mijlocașul Bogdan Barbu, achiziționat de Concordia Chiajna

by: mihaela

0

Concordia Chiajna a reușit să facă un nou transfer! Astăzi, echipa noastră l-a transferat pe mijlocașul Bogdan Barbu, de la Rapid București. Cea mai nouă achiziție din rândul „vulturilor” verzi are 29 de ani, iar în carieră a mai trecut pe la U. Cluj, Academica Clinceni, FC Voluntari, FC Juniorul, AFC Fortuna Câmpina și Sportul Studențesc. Bogdan Barbu este a doua achiziție a iernii efectuată de echipa noastră, după atacantul Nemanja Sokovic, de la Ripensia Timișoara. În următoarele zile, Concordia va mai realiza două-trei transferuri pentru întărirea și completarea lotului.

Cantonament în Antalya pentru “vulturi”

Elevii lui Claudiu Niculescu se pregătesc pentru un cantonament centralizat la propria bază sportivă, programat în perioada 17-26 ianuarie. Patru zile mai târziu, după încheierea cantonamentului, „vulturii” verzi au parte de un nou stagiu de pregătire, dar de această dată în Antalya, în perioada 30 ianuarie – 11 februarie.

Concordia încheie seria meciurilor amicale printr-un joc cu CSA Steaua București

Înainte de plecarea în cantonamentul din Turcia, echipa noastră va susține două meciuri amicale. Primul va fi în compania dâmbovițenilor de la Flacăra Moreni, pe 26 ianuarie, iar al doilea, trei zile mai târziu, împotriva celor de la CS Tunari. Ambele teste de verificare vor avea loc pe teren propriu.

După venirea din cantonamentul din Turcia, Concordia va încheia seria meciurilor amicale printr-un joc în compania lui CSA Steaua București,  pe 19 februarie, în deplasare.

Tot în această săptămână, după plecările lui Vali Lazăr, Marian Anghelina și Florin Sandu, echipa noastră s-a despărțit și de Ionuț Biceanu.