Fotbal

Mergem mai departe în Cupa României! “Vulturii” verzi, victorie cu Progresul Spartac în turul 3

by: mihaela

0

Concordia Chiajna a trecut, joi după-amiază, în faza următoare a Cupei României, după o victorie extenuantă în fața celor de la Progresul Spartac, echipă ce eliminase pe Steaua București, în turul 2. “Vulturii” verzi și-au asigurat accesul în turul 4, după ce au învins cu 6-5 d.l.d. formația din capitală.

La capătul celor 120 de minute de joc, scorul pe tabelă a fost 1-1. Pentru echipa noastră a marcat Anghelina (56), iar pentru gazde a punctat Lixandru (80). În schimb, la loteria penalty-urilor, elevii lui Claudiu Niculescu și-au arătat din plin superioritatea și nu au greșit nicio execuție. Rând pe rând, Hamza, Cherecheș, N. Popescu, Anghelina și Balint au înscris fără emoții în poarta lui Ciontoș.

În schimb, pentru Spartac au punctat Dițu, Tudorache, Radu și Lixandru, iar P. Vlad a fost singurul care a greșit execuția.

Pentru disputa cu Spartac, staff-ul tehnic al echipei noastre a mizat pe jucători care au evoluat mai puțin în debutul campionatului. Astfel, Claudiu Niculescu a mizat pe un “11” alcătuit din Aldescu – Alexe, Manole, L. Ion, Cherecheș – Puiu, Piper, Anghelina, V. Lazăr – Llullaku, Hamza. Pe durata întâlnirii au mai intrat Borța (46), M. Dumitru (65), N. Popescu (74), Balint (74) și Pintilie (85). Pentru ultimul jucător, crescut la Academia Concordiei Chiajna, acesta a bifat primele minute pentru echipa mare într-un meci oficial.