Fotbal

Loviturile de departajare au barat drumul Concordiei Chiajna în Liga 1

by: mihaela

0

29 mai a fost o zi nefastă pentru Concordia Chiajna. Echipa noastră a ratat la mustață promovarea în Liga 1, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Cu un moral bun după succesul din tur (2-1), băieții noștri au evoluat de la egal la egal cu Chindia Târgoviște, în manșa retur a barajului de promovare în prima ligă.

Neșansa a făcut ca mecanismul echipei noastre să fie dereglat în minutul 90 al întâlnirii. În acel minut, Chindia a înscris prin Chamed, o reușită care a împins jocul, pentru început, în prelungiri, iar  mai apoi, la executarea loviturilor de departajare.

La capătul unei dispute extrem de istovitoare, concentrarea băieților noștri a scăzut aproape în totalitate la loteria penalty-urilor, acolo, unde Chindia a arătat a fi o echipă mult mai experimentată.

La loteria penalty-urilor, pentru noi a înscris doar Llullaku, iar  loviturile executate de Sokovic și Palmeș au fost apărate de Căbuz. De partea cealaltă, pentru Chindia au marcat Iacob, Passaglia, Chunchukov și Celea.

După meciul de la Ploiești, Concordia pune punct unui sezon bun, dar și cu speranța că în noua stagiune se va lupta din prima etapă pentru promovarea în Liga 1.

 

Chindia Târgoviște – Concordia Chiajna 1-0, 4-1 dld

Chindia: Căbuz – Căpușă, C. Dinu (82 Sila), Iacob, Corbu (71Cherchez) – A. Șerban, M. Dulca, Passaglia, Popadiuc (82 Chunchukov) – Chamed (95 Celea), D. Florea. Antrenor: Emil Săndoi.

Concordia: Aldescu – Borta, Palmeș, Marc, Taub – Codrea– Roșu (46 L. Ion), Popescu, Matiș (53 Llullaku), Voicu (90+10 Sokovic)– Batin (24 Plazonja). Antrenor: Ianis Zicu.