Fotbal

Invincibilitate oprită! Concordia Chiajna, la prima înfrângere în campionat

by: mihaela

0

Runda cu numărul 10 a Ligii a 2-a nu a fost una de bun augur pentru Concordia Chiajna. Echipa noastră a încheiat printr-o înfrângere disputa cu CS Comunal Șelimbăr, susținută în deplasare.

Pe terenul formației sibiene, “vulturii” verzi s-au înclinat, la limită, cu 0-1. Singura reușită a jocului a fost semnată de Boboc, în minutul 57. Eșecul de la Șelimbăr a fost primul pentru echipa noastră în actuala stagiune.

Până la deschiderea scorului, în finalul primei reprize, portarul nostru, Silveanu, s-a remarcat din plin, parând o lovitură de la 11 metri, executată de Ciocâlteu. Pe parcursul jocului, Concordia a a avut mai multe ocazii de gol la poarta adversă, dar Voicu, Codrea, Balint sau Hamza nu s-au aflat în zi de grație.

După zece meciuri disputate în acest sezon, echipa noastră se află pe locul 3 în clasament, cu 23 de puncte acumulate.

Etapa viitoare, pe teren propriu, “vulturii” verzi vor evolua în compania lui FC Brașov.

CS Comunal Șelimbăr – Concordia Chiajna  1-0 (0-0)

Marcator: Boboc (57).

CSC Șelimbăr: Gal – Monea, Natea (83 Vișa), Biatoumoussoka, Vodă – Cărăruș (76 Curtean), Boboc, Antone (76 Luca), Ciocâlteu – Yameogo (76 Neacșa), Goh (Cîrstean). Antrenor: Eugen Beza.

Concordia: Silveanu – Borța, Manole, Marc, Alexe (76 Cherecheș) – Codrea, Biceanu, Llullaku (59 N. Popescu), Dușmanu – Voicu, Balint. Antrenor: Claudiu Niculescu.