Fotbal

Înfrângere la limită, suferită în fața liderului

by: mihaela

0

Concordia Chiajna a încheiat printr-o înfrângere duelul cu Petrolul Ploiești (0-1), ce a contat pentru etapa cu numărul 4 a play-off-ului. “Vulturii” verzi și-au dorit foarte mult obținerea unui rezultat pozitiv în disputa cu liderul campionatului, dar lipsa de inspirație în fața porții adverse a făcut ca aceștia să rămână fără niciun un punct după disputa cu prahovenii, susținută pe teren propriu.

La capătul mai multor ocazii importante irosite de Sokovic, Matiș sau Roșu, Concordia s-a văzut condusă de adversar pe tabelă. Cu 23 de minute înainte de finalul întâlnirii, Diarra a marcat din careul mic, sub transversală.

Pe final de joc, Concordia a forțat egalarea, dar Casap, Deac și Batin nu au putut găsi nici ei ținta căutată.

Eșecul cu Petrolul a fost al doilea pentru echipa noastră în play-off, după cel cu Hermannstadt. Cu 40 de puncte acumulate, Concordia a rămas pe locul 5.

Etapa viitoare, în deplasare, băieții noștri vor întâlni Universitatea Cluj.

 

Concordia Chiajna – Petrolul Ploiești  0-1 (0-0)

Marcator: Diarra (67).

Concordia: Aldescu – Borța, Palmeș, Marc, Cherecheș – Codrea, N. Roșu (54 Casap) – Matiș (72 Mirică), Barbu (72 Plazonja), Llullaku (46 Deac) – Sokovic (61 Batin). Antrenor: Ianis Zicu.

Petrolul: Avram – Pârvulescu, Meijers, Huja, Țicu – Seto (61 Cebotaru), Chindriș (86 Lică) – Bratu (46 Constantinescu), Cioiu (80 Velisar), Măzărache (46 Tucaliuc) – Diarra. Antrenor: Nicolae Constantin.