Fotbal

Concordia Chiajna, victorie în ultimul amical: 1-0 cu CSA Steaua București

by: mihaela

0

Concordia Chiajna a încheiat în forță seria meciurilor amicale. Astăzi, în ultimul test de verificare, “vulturii” verzi au învins, în deplasare, pe CSA Steaua București, cu scorul de 1-0.

Reușita echipei noastre a fost semnată de nou-venitul Casap, în primele minute ale întâlnirii. Acesta a marcat dintr-o lovitură liberă, direct în vinclu, din afara careului, după ce Matiș, un alt nou-venit, a fost faultat de un de adversar, după ce scăpase singur spre poarta adversă.

Concordia a început ultimul test de verificare într-o formulă de echipă alcătuită din Silveanu – Borța, Palmeș, Marc (cpt), Taub –  Codrea – Matiș, Casap, Roșu,  A. Voicu – Plazonja.  Pe durata întâlnirii au mai intrat Sokovic, Batin, N. Popescu, Cherecheș, Manole, B. Barbu, Dușmanu, C. Alexe, L. Ion, Mirică și Pârvulescu.

Antrenorul echipei noastre, Claudiu Niculescu, a rulat în acest joc pe toți cei trei atacanți pe care îi are în lot, acordându-le minute egale. A început cu croatul Plazonja, apoi în minutul 31 a intrat pe teren Batin, iar în ultimele 30 de minute ale întâlnirii a fost trimis în teren sârbul Sokovic.

După acest ultim amical pentru echipa noastră vor urma meciurile pe puncte. Pe 28 februarie, în primul joc oficial din acest an, Concordia va înfrunta, în deplasare, de la ora 20.00, Universitatea Cluj.