Fotbal

Concordia Chiajna, remiză “albă” la ultimul joc din acest an

by: mihaela

0

Remiză pentru Concordia Chiajna în ultimul meci din acest an. Pe teren propriu, “vulturii” verzi au terminat la egalitate, 0-0, duelul cu FC Hermannstadt, programat în etapa a 16-a campionatului. Chiar dacă și-au dorit foarte mult victoria cu sibienii, elevii lui Claudiu Niculescu s-au mulțumit la finalul întâlnirii cu doar un punct, la fel ca în meciul precedent. În prima parte a întâlnirii, Concordia a irosit două ocazii importante prin Deac și Adi Voicu.

Pe durata întâlnirii cu Hermannstadt, echipa noastră a fost “ciupită” în anumite momente ale meciului de arbitri. Eliminarea lui Piper din finalul primei reprize, pentru “achiziționarea” a două cartonașe galbene, a dus ca jocul echipei noastre să scadă din intensitate, iar adversarul să incline terenul spre poarta lui Aldescu, mai ales în actul secund. Mai mult de atât, în repriza a doua, culoarea roșie a cartonașului a fost văzută și de portarul Silveanu, care se afla pe banca de rezerve, după ce a încercat să împiedice un jucător advers să repună mingea de la margine.

În finalul jocului, echilibrul din teren a fost restabilit, după ce și olandezul Elbers, de la Hermannstadt, a văzut două cartonașe galbene într-un decurs de zece minute.

Concordia Chiajna încheie anul pe locul 4, cu 32 de puncte acumulate, după disputarea a 15 meciuri.

În primul meci din 2022, Concordia va întâlni pe U. Cluj, în deplasare.

 

Concordia Chiajna – FC Hermannstadt  0-0

Concordia: Aldescu – Borța, Palmeș, Marc, Cherecheș – Piper, Codrea – Deac (89 Hamza), A. Voicu (72 Alexe), Llullaku (46 Biceanu) – Balint (62 N. Popescu). Antrenor: Claudiu Niculescu.

Hermannstadt: Muțiu – Pantea, Bejan, I. Stoica (78 Antoche), Opruț – Năstăsie, M. Sota, Petrescu (78 Alhassan) – Baluare, Plazonja (62 Elbers), Oroian (62 Bucuroiu). Antrenor: Marius Măldărășanu.

 FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES