Fotbal

Concordia Chiajna, punct muncit în deplasarea de la Slobozia

by: mihaela

0

Punct important obținut de Concordia Chiajna în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii a 2-a. Pe teren străin, “vulturii” verzi au terminat la egalitate, 1-1, cu Unirea Slobozia, un joc pe care puteau să-l câștige dacă erau mai inspirați în fața porții adverse.

În debutul întâlnirii, echipa noastră a avut șansa deschiderii scorul prin Palmeș, dar neșansa a făcut ca tabela să rămână neschimbată. La fel s-a întâmplat și în finalul primei reprize, când Marc nu a putut străpunge buturile adverse. În prima fază, șutul căpitanului nostru a fost respins de Gurău, iar la a doua încercare a sa, mingea s-a oprit în transversală. După ratările băieților noștri, gazdele au deschis scorul prin Bolohan, în minutul 45+1.

În repriza a doua, elevii lui Ianis Zicu au pus mai mult piciorul pe accelerație, iar roadele s-au văzut la final. După ce Aldescu a salvat mingea trimisă de Afana, Nini Popescu a ratat restabilirea echilibrului pe tabelă, după ce mingea șutată de acesta a lovit transversala. Pe final de joc, după o nouă încercare a lui Cherecheș, Concordia a marcat golul extrem de căutat prin Codrea, care a marcat cu capul, după ce mingea a mers pe traseul Cherecheș -Plazonja – Codrea.

În urma punctului obținut la Slobozia, Concordia a atins borna de 41 de puncte acumulate în play-off. Cu două etape înainte de final, echipa noastră ocupă locul 5. Etapa viitoare, tot în deplasare, Concordia va întâlni Petrolul Ploiești, liderul campionatului.

Unirea Slobozia – Concordia Chiajna 1-1 (1-0)

Marcatori: Bolohan (45+1)/ Codrea (90).

Unirea: Gurău – Ibrian, I. Dinu, Lazăr Toma – Coadă, Trașcu (62 Perju) – Bolohan, Afana, Silaghi (69 Gherghiceanu) – Gulceac (69 Greu). Antrenor: Adrian Mihalcea.

Concordia: Aldescu – Borța, Marc, Palmeș, Taub (53 Cherecheș) – Codrea, Roșu (72 Plazonja) – Pârvulescu (46 N. Popescu – 90+2 L. Ion), Matiș, A. Voicu – Batin (46 Sokovic). Antrenor: Ianis Zicu.