Fotbal

Concordia Chiajna, o nouă victorie în Turcia: 2-0 cu FC Tomsk

by: mihaela

0

Concordia Chiajna a găsit din nou gustul victoriei în meciurile amicale! Astăzi, într-un nouă partidă de verificare, în cantonamentul din Antalya, “vulturii” verzi au trecut de FC Tomsk (Rusia), cu scorul de 2-0.

Golurile echipei noastre au fost marcate de Borța și Plazonja. Primul gol a fost reușit în finalul primei reprize, iar al doilea a venit în ultimele secvențe ale întâlnirii. După un joc bun, croatul Plazonja a semnat, astăzi, prima reușită în echipamentul Concordiei.

În disputa cu FC Tomsk, Claudiu Niculescu a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Aldescu – Borța, Marc, Palmes, Taub – Codrea, B. Barbu – Mirică, Roșu, A. Voicu – Sokovic. În actul secund au mai intrat Silveanu – Alexe, L. Ion, Manole, Cherecheș, N. Popescu, Pintilie, Piper, Llullaku, Deac, Batin și Plazonja.

Succesul cu FC Tomsk a fost al doilea pentru pentru Concordia în stagiul din Turcia, după cel cu FK Decic Tuzi  (Muntenegru), 1-0. În schimb, în urmă cu două zile, băieții noștri au cedat disputa cu rușii de la FC Forte Teganrog (1-2).

Următorul amical pentru Concordia în Turcia va fi pe 9 februarie, împotriva sârbilor de la FC Indija.