Fotbal

Concordia Chiajna, misiune îndeplinită cu Unirea Dej: Victorie și revenire în fotoliul de lider

by: mihaela

0

Concordia Chiajna a găsit din nou gustul victoriei și pe teren propriu! Astăzi, în deschiderea etapei a 9-a, „vulturii” verzi și-au arătat superioritatea și au trecut cu 1-0 de Unirea Dej.

Reușita echipei noastre a fost semnată de tunisianul Hamza Younes, din penalty, în minutul 32, după un henț comis în careu de Daniel Pop la o centrare trimisă de Borța. În disputa cu dejenii, tot în prima repriză, alte trei ocazii de gol au fost irosite de Anghelina, V. Lazăr și Borța. Un alt motiv de bucurie pentru echipa noastră după jocul de astăzi este și revenirea pe teren a atacantului Adi Voicu, care a fost nevoit să stea o perioadă mai lungă în afara terenului din cauza unei accidentări.

După succesul cu Unirea, echipa noastră a urcat din nou pe primul loc, cel puțin pentru o zi, cu 23 de puncte acumulate. După meciul de astăzi pentru echipa noastră va urma o pauză forțată de două săptămâni în campionat, cauzată de meciurile echipei naționale în preliminariile Cupei Mondiale.

Runda viitoare, în deplasare, Concordia va întâlni pe CSC 1599 Șelimbăr.

 

Concordia Chiajna – Unirea Dej  1-0 (1-0)

Marcator: Hamza (32-pen).

Concordia: Silveanu – Borța, Palmeș, Marc, Alexe – Codrea, Biceanu (89 Deac)- Dușmanu (89 Piper), Anghelina (61 N. Popescu), V. Lazăr (61 Llullaku) – Hamza (80 A. Voicu). Antrenor: Claudiu Niculescu.

Unirea: Răilean – I. Rus, Kereki, D. Pop, Roș – Ad. Pop (84 F. Blaj),Militaru, Cătinean, Cocian (78 Frăsineanu), Manole – Al. Pop. Antrenor: Dragoș Militaru.