Fotbal

Concordia Chiajna, misiune îndeplinită cu Astra Giurgiu! Azdren Llullaku a realizat “dubla”

by: mihaela

0

Misiune îndeplinită pentru Concordia Chiajna în disputa cu Astra Giurgiu, ce a contat pentru etapa a 13-a a campionatului. Pe teren propriu, echipa noastră și-a arătat colții și a trecut de “astrali” cu scorul de 2-1.

Elevii lui Claudiu Niculescu au început în forță jocul și în minutul 3 au deschis scorul prin Azdren Llullaku, pe un assist al lui Codrea. După modificarea rapidă a tabelei de marcaj, “vulturii” verzi au mai încercat în câteva rânduri poarta lui Moroz, dar de fiecare dată jucătorii noștri au fost ocoliți de șansă.

În debutul actului secund, Concordia a găsit din nou drumul spre gol, prin același Azdren Llullaku. În minutul 50, pe o pasă a lui Adi Voicu, atacantul echipei noastre pune latul și înscrie din fața porții adverse.

Un sfert de oră mai târziu, Astra a reușit să reducă din diferență, prin Dragoș Gheorghe, care a stabilit scorul final al întâlnirii.

După cucerirea tuturor punctelor cu giurgiuvenii, Concordia a urcat din nou pe podium, pe locul 3, cu 30 de puncte acumulate, la fel ca și U. Cluj, ocupanta locului secund, dar cu un golaveraj mai bun.

Etapa viitoare, în deplasare, pe 20 noiembrie, echipa noastră se va duela cu Petrolul Ploiești, liderul campionatului.

Concordia Chiajna – Astra Giurgiu 2-1 (1-0)

Marcatori: Llullaku (3, 50)/ D. Gheorghe (65).

Concordia: Aldescu – Borța, Palmeș, Marc, Cherecheș – Codrea (89 L. Ion), Biceanu (46 Deac) – Dușmanu (46 Piper), V. Lazăr (68 Balint), A. Voicu (79 Anghelina) – Llullaku. Antrenor: Claudiu Niculescu.

Astra: Moroz – Zamfir, Stoian, Buliga, Riza – Banu (68 Găvîrliță) – Zaharia (90 Pinescu), Brăilă (68 Vasilescu), Șerban, D. Gheorghe – Danciu (46 Dragu). Antrenor: Florin Stîngă.