Fotbal

Concordia Chiajna, galop de sănătate în amicalul cu Flacăra Moreni

by: mihaela

0

Galop de sănătate pentru Concordia Chiajna, astăzi, într-un meci amical, susținut împotriva dâmbovițenilor de la Flacăra Moreni. În disputa cu divizionara C, de pe teren propriu, „vulturii” verzi s-au impus cu un categoric 7-1 (4-1), grație reușitelor semnate de B. Barbu, Codrea, Batin (2), N. Popescu, Dumitru și Deac.

În disputa cu Flacăra, antrenorul Claudiu Niculescu a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din Silveanu – C. Alexe, Marc, Palmes, Cherecheș – B. Barbu, Codrea –A. Voicu, N. Roșu, Mirică – Batin. În actul secund al întâlnirii au mai intrat Aldescu – Borța, Manole, L. Ion, Taub, Piper, N. Popescu, Llullaku, M. Dumitru, Deac, Sokovic și Pintilie.

Amicalul cu Flacăra a fost al doilea pentru Concordia din această iarnă, după cel susținut duminică, împotriva echipei de juniori U19 a clubului și încheiat cu scorul 7-0 pentru echipa noastră.

După disputa cu Flacăra, „vulturii” verzi au încheiat cantonamentul centralizat de la propria bază sportivă. Sâmbătă, 29 ianuarie, tot pe teren propriu, elevii lui Claudiu Niculescu vor susține un nou test de verificare, în compania lui CS Tunari, iar pe 30 ianuarie vor pleca într-un stagiu de pregătire în Antalya, ce se va întinde pe durata a 13 zile.