Fotbal

Concordia Chiajna, de neoprit în deplasare!

by: mihaela

0

Concordia Chiajna merge ceas în deplasare! Astăzi, „vulturii” verzi au făcut o nouă victimă, învingând cu 1-0, pe Ripensia Timișoara, grație reușitei semnate de Vali Lazăr, după încheierea primului sfert de oră al întâlnirii.

Mijlocașul echipei noastre l-a bătut pe Ionuț Rus printr-un șut plasat din careu, după o degajare lungă trimisă de portarul Silveanu. Pe final de joc, Concordia putea majora scorul pe tabelă, dar Hamza și Codrea au arătat lipsă de inspirație în fața porții adverse.

De partea cealaltă, tot în actul secund, gazdele au trimis de două ori mingea în transversală prin Piftor și Morariu.

Pentru Concordia, succesul cu Ripensia este cel de-al patrulea consecutiv  în deplasare în acest campionat. După ce a acumulat maximum de puncte în partidele de pe teren străin (12), echipă noastră a demonstrat încă o dată că este o specialistă a victoriilor în deplasare.

La capătul a opt meciuri susținute în actuala ediție a Ligii a 2-a, Concordia se află pe podium, pe locul 3, cu 20 de puncte acumulate, cu unul mai puțin decât liderul Petrolul Ploiești, dar și la egalitate cu ocupanta locului secund, AFC Hermannstadt.

Joi, pe teren propriu, de la ora 17.00, în etapa a 9-a, Concordia întâlnește pe Unirea Dej într-un joc în care cuvântul de ordine va fi din nou victoria.

Ripensia Timișoara – Concordia Chiajna  0-1 (0-1)

Marcator: V. Lazăr (16).

Ripensia: I. Rus – Sturzu, Țieranu, Fridrich, A. Macrițchii – Coulibaly (90 Stoi), V. Macrițchii (90 M. Ion) – Piftor, Golda, Mitrov (62 Vidrășan) – Ernest (62 Morariu). Antrenor: Călin Manda.

Concordia: Silveanu – Borța, Palmeș, Marc, Cherecheș – Biceanu, Codrea – Dușmanu (55 Puiu), Anghelina (68 Llullaku), V. Lazăr (68 N. Popescu) – Hamza (86. G. Deac). Antrenor: Claudiu Niculescu.

Foto: Leczki Joszi/ Mediafax