Fotbal

Concordia Chiajna arată tot mai bine în campionat! Astăzi, victorie cu Poli Iași

by: mihaela

0

Concordia Chiajna arată tot mai bine în noul campionat! Astăzi, echipa noastră a bifat a doua victorie consecutivă în sezonul actual. Pe teren străin, “vulturii” verzi au arătat din nou la înălțime și au învins pe Politehnica Iași, cu scorul de 1-0, grație reușitei semnate de Adrian Voicu.

Atacantul a înscris în debutul actului secund, printr-un șut la colțul scurt, după un assist realizat de Nini Popescu. Adi Voicu și-a arătat calitățile și în prima sfert de oră al întâlnirii, dar șutul său s-a oprit în bară. După reușita cu Poli, vârful de lance al echipei noastre a ajuns la al doilea gol în actuala stagiune, după ce a reușit să perforeze și poarta Unirii Constanța în prima etapă.

Tot în prima repriză, dar în minutul 30, gazdele au lovit transversala porții apărate de Silveanu, prin Camara.

În urma succesului cu Poli Iași, Concordia a acumulat 6 puncte și a urcat pe ultima treaptă a podiumului din eșalonul secund. Mai mult de atât, echipa antrenată de Claudiu Niculescu a ajuns la al doilea meci fără gol primit.

Etapa viitoare, acasă, formația noastră va întâlni pe Metaloglobus București.

 

Politehnica Iași – Concordia Chiajna   0-1 (0-0)

Marcator: Adi Voicu (48).

Poli: L. Popescu – Onea (68 Stoenac), Cană, Plămadă, A. Stan – Pușcaș, Chatziterzoglu (57 Istrate), Serediuc, F. Cristea – Pelivan (46 I. Pop), Camara. Antrenor: Costel Enache.

Concordia: Silveanu – Borța, Palmeș, Marc, Alexe – Biceanu, Codrea (68 Anghelina), N. Popescu (78 Lazăr), Dușmanu – Hamza (46 Balint), A. Voicu (86 Llullaku). Antrenor: Claudiu Niculescu.

Sursă foto: Dragoș Pascaneanu