Fotbal

Concordia Chiajna a făcut o nouă victimă în Turcia: 1-0 cu FK Indija

by: mihaela

0

Concordia Chiajna a făcut o nouă victimă în stagiul de pregătire din Turcia. Astăzi, elevii lui Claudiu Niculescu și-au arătat din nou colții și au învins pe FK Indija, din Serbia, cu scorul de 1-0. În disputa cu ocupanta primului loc din Liga a 2-a a țării vecine, reușita echipei noastre a fost semnată de sârbul Sokovic, în ultima parte a întâlnirii.

Antrenorul Claudiu Niculescu a început jocul cu sârbii într-o formulă de echipă ce i-a cuprins pe Silveanu – Borța, Palmes, Marc, Cherecheș – N. Popescu, Codrea – Mirică, Roșu, A. Voicu – Plazonja. În repriza a doua au mai intrat pe teren Aldescu – Alexe, Taub, Deac, M. Dumitru, Barbu, Llullaku, Pintilie, Piper și Sokovic.

Mâine, echipa noastră va susține ultimul amical programat în Turcia, împotriva echipei FK Kolos Kovalinka (U19) din Ucraina. Revenirea băieților noștri acasă se va  produce vineri, 11 februarie.

Până la disputarea primului joc oficial, programat în deplasare, în compania Universității Cluj, Concordia va mai susține două teste de verificare, împotriva  Oțelului Galați (16 februarie), acasă, și în compania lui CSA Steaua București, pe 19 februarie, în deplasare.